Lustgasparty! – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Lustgasparty!

LUSTGAS
Lustgasparty!

I december i år fyllde min son tre. Tre år sen jag låg där på BB. Ändå känns det som nyss. Även om minnet av vad jag exakt sa där inne i förlossningsrummet är en smula oklart. Tack barnmorskehjältar som hjälpte min son att komma till världen – ja, ni förtjänar en miljard – och mer. 🙂

Vad minns ni av konversationerna från BB?

Ännu fler seriestripar hittar ni även på instagram.com/ettparontillmorsa och facebook.com/ettparontillmorsa  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sia

    Jag frågade, när dom tog hål på hinnorna- om jag tog sjukhusets rekord på vattenavgång?!

    och nån gång under krystningsskedet när bm höll emot lite down there och började glida bakåt med handen in mot rumpan, vilket kändes riktigt jobbigt och besvärande. Så kommer jag ihåg att jag så artigt som jag bara kunde, frågade om hon kunde flytta sin hand från min anus…(!)

    Alltså seriöst fattar inte att jag vågade säga så. Min kille skrattade gott åt båda mina uttalanden himla länge. Men jag kan inte ens skylla på lustgas.