ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Annons

Överladdat päron på vift

Nån mer som skulle behöva en sån här emoji i helgen?

”Överladdat päron på fest, kl 18.30, efter ett glas vin-emoji”

emoji_dansa_jobbfest

Jag kommer troligen själv få behov av en sådan i morgon, då jag för första gången på väldigt länge ska delta i festligheter. (Om jag inte hinner insjukna i ännu ett zombievirus, förstås…)

Kul att det var så många av er som gillade mina Päron till morsa-emojis! Massa delningar och roliga kommentarer på detta inlägg. Tack! Lovar klura på hur jag kan förverkliga detta på riktigt nu… så länge får ni gärna fortsätta dela mina emojis här! 🙂

Trevlig helg på er alla!

 

Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

  1. Alexandra

    Jag har inga barn men jag älskar dina histtorier, ofta får jag dagens skratt av dina bilder. Jag tror folk tycker jag är dum i huvudet som sitter på en buss eller tåg och skrattar när jag ser din serie. jag vill säga tack till dig 🙂

Annons