3 bilder om samsovning – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

3 bilder om samsovning

Ämnet samsovning upphör aldrig att fascinera. Här kommer den senaste seriestrippen, ritad efter en rejäl högerkrok häromnatten.

1) Hockey-samsovningen

HOCKEY-SAMSOVNING

… och så har vi förstås den lite mer kampsport-inspirerade Van Damme-varianten,,,

2) The Epic Split-samsovningen

EPICSPLIT_REMASTER

För att inte tala om…

3) Leksaks-samsovningen. Även samsovning är en materialsport!

Samsovning med leksaker

Oavsett allt ovan så händer typ ändå alltid detta, varje kväll, vid läggning…

Har som sagt många seriestrippar på just detta ämne, och det kommer flera, garanterat! Nätterna fortsätter att vara en outsinlig källa för inspiration.

Vilka varianter av samsovning förekommer hemma hos er? Kommentera gärna här nedan. Adderas lite extra barn i ekvationen, så antar jag det blir ännu mer kampsport-artat 😉 Märkligt hur det samtidigt kan vara det mysigaste som finns. Att få vakna av en varm, mjuk fot mot ens mage. För det är ju inte alltid kicksparkar det är frågan om.

Jo, halloween närmar ju sig som sagt, håll utkik för fler seriestrippar om detta i slutet av veckan och helgen! 

Följer ni mig på Bloglovin så missar ni inte en endaste stripp! Här kan ni göra det

P.S Kika gärna in på min instagram.com/ettparontillmorsa och facebook.com/ettparontillmorsa också så blir jag glad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennxan

  Hahaha alla tre passar in hos oss! Va fin nya stripen är! Å rolig med hockeyutrustning!
  Å visst får man en del kickar och högerkrokar, men det är ju så mysigt när den lilla handen söker ens egen i natten. Ibland ligger en av oss skavfötters för att ens få plats! Å Folke brukar också lägga sig tvärtom mot resten. Gärna ligga så nära kanten som möjligt så han riskerar att ramla ut 😆 Heja dig! Du är så bra!

 2. Helena

  Hög igenkänning! 😂 Vår senaste variant är att minstingen bara kan somna om han får ligga och klösa oss i ansiktet, alternativt dra oss i håret. Hela han slappnar av och myser, inte riktigt samma reaktion för en själv som mottar behandlingen…

  1. ettparontillmorsa
   ettparontillmorsa

   MMMMmmm låter ju superhärligt med nattliga klösningar, haha… Tur att det kan vara så mysigt emellanåt också, alltså inte klösningar kanske då, men en mjuk varm fot eller hand kan ju vara rätt gosig i bland också 😀 Hoppas natten som var gick hyfsat smärtfritt! Själv slapp jag faktiskt hockey-samsovningen…;)

 3. Isla

  Vi har en liten på 15 månader och sovstil nr. 1 & 2 gäller här 😄 Har även funderingar på att införskaffa armbågsskydd då skinnet där tydligen är väldigt mysigt att nypa i vid läggdags 😂 Tidigare har jag även övervägt simmössa i silikon för att inte bli luggad och flintskallig 👴🏻 Underbara och träffande strippar du levererar, TACK för det! 😃

  1. ettparontillmorsa
   ettparontillmorsa

   haha, åh, skinn-nypandet, det är ju inte kul, vi hade det så också lite, minns jag!!Simmössan låter som en bra pryl, kanske börja specialtillverka sådana och kränga, haha? Tusen tack själv för att du vill följa och för snälla ord om serien – blir SÅ glad! 😀

 4. Rebecka

  Våra barn 6 och 8 år kommer fortfarande in till oss VARJE natt. Epic split har bytts ut mot “jag är törstig/kissnödig/har drömt en mardröm/är rädd för spöken och jordbävningar och krig och döden”. Din blogg är jättebra, och jag kan lova dig att allt du tecknar, det fortsätter när barnen är större! Kanske i lite annan form bara. Men tror du att en 7-8-åring gör någonting alls av egen maskin (jag trodde det!)? Nej då, de behöver fortsatt en slav eller två som ser till att de kommer upp, äter frukost, borstar tänderna, borstar håret, klär på sig kläder och ytterkläder får med sig gympapåse och läxa och frukt, dushar och tvättar håret ibland, byter trosor då och då… osv. Och allt detta görs så att säga handgripligen. När man tjatat 3000 gånger och de inte ens tittar åt ens håll, då nästintill tar man på sin åttaåring skorna… så att man kommer iväg nångång! Dina bilder är underbara, och det jag vill säga är att igenkänningen är total även när barnen är något äldre. Jag ser fram emot dina strippar när dina barn blivit större. Du kommer säkerligen ha material för många år framöver (troligen forever). Tack!

  1. ettparontillmorsa
   ettparontillmorsa

   Haha, åh för det första, tusen tack för de snälla orden om bloggen – betyder mycket! Och jag tror dig, detta släpper inte i första taget… väldigt målande och bra beskrivet av dig :D! Törstig-grejen har börjat komma här nu… ser fram emot fortsättningen 😉
   Kram och tack och hoppas du får en grym dag och kväll!