ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Annons

3 anledningar att ÄLSKA förskolan

Så var vardagen igång igen då. Med föris-omstarter och inskolning för nybörjare. Grävde lite i seriestrippsarkivet för att påminna om några av alla (väldigt många) anledningar som finns till att fullkomligt älska förskolan

1) Ditt vanligtvis svårsövda barn kommer – hur osannolikt det än kan kännas under inskolningen – plötligt sova likt en programmerad sektmedlem. 

Sova på förskolan

 

2) Ditt barn kommer plötsligt och mirakulöst nog äta lite mer ”varierad kost”…

forskolan_skillnader_liten

 

3) Pedagogerna! De är de sanna hjältarna. På alla sätt och vis. Inte nog med att de lyckas med ovanstående små mirakel, de torkar våra barns ständiga snor och ger dem kramar. Och hur jobbig lämningen än var så kom ihåg att det inte dröjer länge förrän det blir så här…

ombytta_insta

 

Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Annons