ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Annons

3 anledningar att ÄLSKA förskolan

Så var vardagen igång igen då. Med föris-omstarter och inskolning för nybörjare. Grävde lite i seriestrippsarkivet för att påminna om några av alla (väldigt många) anledningar som finns till att fullkomligt älska förskolan

1) Ditt vanligtvis svårsövda barn kommer – hur osannolikt det än kan kännas under inskolningen – plötligt sova likt en programmerad sektmedlem. 

Sova på förskolan

 

2) Ditt barn kommer plötsligt och mirakulöst nog äta lite mer ”varierad kost”…

forskolan_skillnader_liten

 

3) Pedagogerna! De är de sanna hjältarna. På alla sätt och vis. Inte nog med att de lyckas med ovanstående små mirakel, de torkar våra barns ständiga snor och ger dem kramar. Och hur jobbig lämningen än var så kom ihåg att det inte dröjer länge förrän det blir så här…

ombytta_insta

Här hittar ni en längre lista med ännu fler seriestrippar om varför förskolan är så fantastisk:

11 fantastiska saker du inte visste innan ditt barn börjat på förskola

Och vet ni vad – nu börjar Ett päron till morsa-boken trilla in i butikerna! Den har ett helt kapitel med just förskolan-bilder, bland annat dessa bilder.

Ni kan köpa boken från exempelvis Adlibris:

http://www.adlibris.com/se/bok/ett-paron-till-morsa-om-livet-som-smabarnsforalder-9789174691856

Hoppas så att ni ska tycka om den! Har ännu inte fått se den själv, förhoppningsvis har jag ett ex i min hand innan helgen… Lite nervöst är det allt.

Det blev mycket fokus på boken denna vecka, men jag lovar publicera fler nya seriestrippar här så snart jag bara hinner rita dem, så håll utkik.

 

 

Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Annons