4 bilder om att “gå på stan” med en bebis – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

4 bilder om att “gå på stan” med en bebis

Glömmer aldrig de där allra första, nervösa gångerna utanför hemmet, som nybliven förstagångsförälder. En liten sväng på stan liksom, kan väl inte vara så komplicerat… eller?

1) Skötväskans förbannelse

Hur kan det komma sig att den där heliga, superspeciella skötväskan, som absolut behövde införskaffas, kan innehålla typ exakt ALLT i hela världen men ändå aldrig just det du vill ha – i alla fall finns det inte inom ditt räckhåll när bajskatastrofen väl är ett faktum.

SKOTVASKAN_REMASTER

 

2) Provrums-harmoni

provhytt_ny

3) Den där känslan i lokaltrafiken…

BUSS_REMASTER

4) Babblarna-mayhem – i synnerhet under olika typer av bilfärder

Falling down

Dessa seriestrippar ritades när jag precis hade börjat med Päronmorsan-serien. Teckningsstilen har utvecklats en del sen dess, hoppas jag. Men även fast denna tid på ett sätt känns avlägsen, så minns jag så väl känslorna bakom. Skräcken och svetten som sipprade fram vid offentliga utbrott, det desperata fumlandet efter majskrokar, taffliga katastrofblöjbyten.

Just den översta bilden  – 1:an –  har jag aldrig tidigare publicerat, även fast den ritades för länge sen. Hade en förmåga att ta med mig precis allt i den där skötväskan. Just in case, liksom. Kompis blev jag dock aldrig med den.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Hade en hatkärlek till min skötväska. Efter 2 barn fick jag bra rutin på vad man behövde släpa runt på. Riktigt hur bra den är insåg jag inte förän jag nu är utan skötväska och försöker klara mig med en lite handväska 😨
    Hjälp var har man våtservetter,snacks för blodsockerdippar, underhållning, extra kläder o.s.v. Kanske en serie? Just våtservetterna är nog det värsta att vara utan. De räddade mig undan jättemycket.
    Tack för underbar serie med HÖG igenkänningsfaktor.