Världens roligaste kurs – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Världens roligaste kurs

Under våren går jag en utbildning i Illustration på Berghs i Stockholm och det är så fantastiskt givande, roligt, svårt, tidskrävande och, ja… fantastiskt. Att få lära sig saker om det jag tycker är bland det roligaste som finns. Just nu håller jag på med ett barnboksprojekt.

IMG_4593

Att få skriva och illustrera barnböcker är också en av mina stora drömmar. Har ett manus som jag jobbar på och hoppas få tid att färdigställa det under våren för att sen se var det kan ta vägen. Måste våga försöka i alla fall.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.