Tack bästa Loppi! – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Tack bästa Loppi!

I torsdags anordnade Loppi, som jag ju har denna blogg hos, en stor, härlig vårfest för deras kunder och influencers. Det ska erkännas att jag inte är världens bästa minglare, går rätt sällan på olika events och dessutom råkar jag bo långt ute på vischan, utanför Stockholm, men nu tog jag mig in och det är jag väldigt glad över – det blev en superhärlig kväll!

Grundarna av Loppi, Charlotta Wågert och Katarina Bergengård, är så himla grymma och inspirerande. Är så glad och tacksam över att de trodde på min Ett päron till morsa-serien och lät mig starta min teckningsblogg hos dem för nu snart två år sedan. Den skiljer ju sig lite från övriga bloggar hos Loppi, eftersom jag aldrig lägger ut foton, utan bara humorteckningar. Ja, ni som följer mig här har ju koll på det där. Här kommer ett suddigt försök till selfie:

IMG_4670

Från vänster syns grundarna Charlotta och Katarina, superfotografen Jezzica Sunmo, (kolla in hennes bilder!) matskribenten Linnéa Seidler bakom succébloggen “Linneas Skafferi” och så jag där i hörnan, med brillorna.

Och så lite fler, proffstagna, bilder från kvällen:

1G9A9676

1G9A9609

1G9A9743

1G9A97681G9A9898

1G9A9638

1G9A9993

Foton: Nora/Studio Emma Svensson

Tusen tack Loppi för en härlig kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.