3 sätt att sammanfatta ett föräldraskap – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

3 sätt att sammanfatta ett föräldraskap

Det finns några bilder från min “Ett päron till morsa”-bok som jag känner lite extra för. Mest för att de liksom sammanfattar en stor del av mitt egna föräldraskap. Jag må känna mig som världens sämsta mamma ibland, men jag gör så gott jag kan. Jag duger. Vi duger. Det finns inga perfekta föräldrar. Bara gränslös, evig kärlek. Och – förhoppningsvis – lite humor.

1) Paradoxen

VACKA_SOVANDE

 

2) Separationsångesten

separationsangest_puff

 

3) Föräldraskapets kontraster

kontrast_u

 

Det är fascinerande hur föräldraskapet kan vara så fyllt av kontraster och paradoxer. Har ni några liknande exempel på just det? Dessa ständiga kontraster och svängningar?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.