Den perfekta Mors dag-presenten! – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Den perfekta Mors dag-presenten!

Innehåller reklam för min egna “Ett päron till morsa”-bok!

Mors dag närmar sig… och nästa helg, nu på lördag den 20 maj, kommer jag signera min bok hos två olika Akademibokhandlare i Stockholm. Den perfekta Mors dag-presenten till dig själv kanske? 😉 Eller så tipsar du nån annan som befinner sig i stan om att fixa ett signerat ex åt dig!

Hur som helst så vore det så himla kul att få se några av er där. Har ni redan ett exemplar – ta med det!

Vill verkligen att ni ska veta hur mycket det betyder med alla era kommentarer och pepp på vägen med min tecknade serie. Och all inspiration från er som jag får från era berättelser. Så många roliga beskrivningar av livet med småbarn som jag känner igen i mitt egna liv och kan göra strippar av.

Denna bok är till var och en av er. Håller tummarna att vi syns den 20 maj!

Akademibokhandeln i Liljeholmen, Liljeholmstorget 5. Kl 13

Akademibokhandeln i Skrapan, på Götgatan 78, Kl 14.30

Hoppas få till signeringar i Göteborg också, i samband med bokmässan i höst!

INBJUDAN_SIGNERING6

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.