Tjuvkika på nya bilder – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Annons

Tjuvkika på nya bilder

Seriestrippsproduktionen är i full gång igen och nu gäller det att fylla på arkivet med nya teckningar! Har inte haft så mycket tid till det, men nu när utbildningen i illustration på Berghs är över så öppnas lite luckor för att rita nya bilder.

Här är är de senaste alstren på väg att bli till. En av dem kommer ut på bloggen på måndag och handlar om att läggningsfuska 😉

bild1

 

bild 2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Heja dig, hoppas det går bra på utbildningen och att du trivs.
    Jag tänkte på det faktum att man alltid har en liten på höften/armen. Jag gjorde kaffe, hämtade mjölk och bläddrade i morgontidningen precis, med en på höften och bara en arm ledig. Vi skämtar hemma om bebisarmbåge istället för tennisarmbåge och det faktum att ena amren är betydligt större (starkare) än den andra också på grund av bebisbärning, inte tennis. Haha

Annons