Bebis eller Alien? – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Bebis eller Alien?

Torsdag och vi kör en liten throwback till den där första bebistiden och en personlig favorit från seriestrippsarkivet. En liten vink till er “Alien”/Sci-fi-älskare där ute och en liten drift med den där känslan som kunde uppstå under “mammighetsperioder”…

Alien

Nån som hunnit se nya “Alien: Covenant”-filmen på bio förresten? Hoppas komma iväg snart. Jag är ett big fan av alla de tre första originalfilmerna. Därför har det blivit några referenser till denna sci-fi-saga i min serie… Här kommer en till:

ALIENS_STUDSMATTOR5

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.