Familjekalendern är här! – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Familjekalendern är här!

Reklam för min nya “Ett päron till morsa”-kalender 


Kära Päronmorsan-läsare! Nu har min nya familjekalender för 2018 precis kommit från tryckeriet. Den finns redan nu ute på t ex Adlibris för er som vill vara ute i god tid med planeringen för 2018 eller kanske redan nu börja önska er i julklapp…

http://www.adlibris.com/se/bok/familjekalender-2018—ett-paron-till-morsa-9789174691979

kalender_puff

Den består av 12 månadsblad plus framsida. Varje månad har fem kolumner att fylla i med familjemedlemmarnas aktiviteter och innehåller en eller två teckningar – några helt nya som aldrig tidigare publicerats, några som enbart legat ute på instagram eller bloggen och så några som även fanns med i Ett päron till morsa-boken. Hoppas så att ni ska tycka om den!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.