Familjekalendern på Topplistan – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Familjekalendern på Topplistan

Alltså, hörni, T A C K. Tack alla ni som redan hunnit köpa min nya familjekalender och sett till att den nu hamnat på Adlibris Topplista för alla kalendrar, årsböcker och almanackor! Tack till alla er som sprider ordet att den finns ute.

Håller tummarna att den får ligga kvar ett litet tag. Skyndade mig ta en skärmdump i alla fall, så länge, haha.

Ska försöka hålla mig ifrån att skicka allt för många skärmdumpar till förlaget denna gång, som jag gjorde så fort jag såg en bild på Ett päron till morsa-boken. De har extra bråda dagar inför bokmässan nu också dessutom – hoppas VI syns där som sagt. Signerar både på lördagen och söndagen. (Se förra inlägget)

Skärmavbild 2017-09-26 kl. 09.41.43

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.