Ses vi? – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Annons

Ses vi?

Lite nervöst känns det allt att för första gången någonsin åka till Bokmässan i Göteborg. Kul, men nervöst. Ska signera Ett päron till morsa-boken och den splitternya familjekalendern i mitt förlags monter både nu på lördag (30/9 kl 13.30) och söndag (1/10 kl 13.00). Hoppas på att få se några av er läsare där!

bokmassan_nyvariant6

 

Många andra författare kommer signera i samma monter dessa dagar, Bland annat grymma Emma Askling som ligger bakom hyllade “En bästis, tack!” (9-12 år) Hon kommer signera kl 14.30 på lördagen. Missa inte det!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons