Ett brev jag brukar tänka på – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Ett brev jag brukar tänka på

Jag vet inte hur länge jag kommer fortsätta rita Ett päron till morsa-serien. Så länge det fortfarande känns kul, antar jag. Och det gör det fortfarande. Även om jag får mina rejäla dippar ibland då lusten helt försvinner.

Då brukar jag tänka på ett brev jag fick av en av er läsare strax efter att boken “Ett päron till morsa” kommit ut. Tyvärr hann det bli nerklottrat av en viss 4-åring (förvisso fint klotter!) men jag glömmer aldrig de värmande orden.

brev

Tusen tack till er alla som fortsätter vilja följa Päronmorsan. Vi får se var hon tar vägen i framtiden och i vilken form. Sitter just nu med ett nytt litet bokprojekt som blir verklighet till våren, men vågar knappt nämna det mer än så, så länge.

Kärlek till er alla. Ny stripp kommer upp snart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.