Smygkika på nya boken! – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Smygkika på nya boken!

Kära Päronmorsan-läsare! Nu har den barnbok som jag jobbat med under en längre tid äntligen gått till tryck. Det är en bilderbok (för 3-6 år) som är inspirerad av Ett päron till morsa-serien.

Omslag_barnboken

Att få göra text och bild till en alldeles egen barnbok har så länge jag kan minnas varit en dröm, och jag hoppas innerligt att ni ska tycka om den – både ni vuxna och era barn.

Den första Ett päron morsan-boken som kom ut förra året var ju en humorbok som framförallt riktade sig till er föräldrar, men flera av er läsare har hört av sig och berättat om hur ni även brukar titta i boken tillsammans med era barn. Det väckte tanken om att denna gång göra en bilderbok som vänder på perspektivet och berättar om ett litet äventyr i småbarnsvardagen, sett ur barnets synvinkel, samtidigt som vuxna också kan få känna igen sig lite.

Boken går att bevaka på Adlibris redan nu om ni vill. Inväntar exakt släppdatum, men i mars är det sagt och lägger ni in en bevakning på t ex Adlibris så får ni ett mejl så fort den finns ute.

Detta är första gången jag visar omslaget och knappt ens nämner boken, så känns lite läskigt… Hoppas bilderna väcker er nyfikenhet i alla fall!

Och ni ska veta att jag är så väldigt tacksam för varenda en av er som velat följa och läsa min serie och därmed indirekt gjort att Päronmorsan, som jag numera kallar henne, har kunnat få liv nu även i barnboksform!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.