Frallan ÄR bäst! – Ett päron till morsa
ettparontillmorsa

Ett päron till morsa

Frallan ÄR bäst!

Apropå barnböcker! Internationella kvinnodagen till ära (och alla andra dagar för den delen) vill jag passa på att tipsa om det underbara matriarkatet i Sara Ohlssons och Lisen Adbåges nya barnboksserie om Frallan, som just har släppts. Den första boken om Franscesca, som alltså kallas Frallan, och hennes oemotståndliga mamma och mormor, har fått titeln “Frallan är bäst!” och är full av träffsäker humor, fantastiska illustrationer och rapp text! Älskar allt med dessa power-karaktärer och ser redan fram emot nästa bok signerad detta grymma dreamteam – och det kommer redan till hösten, då “Frallan räddar världen” släpps. Heja, heja Frallan!

IMG_3761

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ettparontillmorsa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.