Ett päron till morsa

”Rolig och igenkännande”

Så oerhört glad över att författaren och bookstagrammaren Karin Askerin velat läsa och skriva om min barnbok!

”Jag har läst boken tillsammans med min son som är sju år och ett barn på förskolan som är fem. Båda tyckte om boken och skrattade åt de humoristiska och charmiga illustrationerna. Jag tycker att boken är rolig och igenkännande, den handlar också om vänskap och att dela med sig.”

Betyder så mycket att få läsa! Tusen tack, Karin! Och till alla er som vill läsa boken!

Här kan ni kolla in Karin Askerins instagramkonto där hon recenserar främst barnböcker. Här hittar ni även mer om den väldigt fina och viktiga bok om döden – ”Jag brukar vinka till en sten” – som hon och illustratören Mattias Kvick har gett ut.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.